torstai 20. elokuuta 2009

Cee

C-pennut syntyivat kevaalla. Kaksi C:ta jai meille kotiin ja elama on varsin vauhdikasta kahden pennun kanssa. Nama kaksi ovat kylla harvinaisen hyvin kayttaytyvia, mutta silti pentu on aina pentu ja meno sen mukaista, meilla vielapa tuplaten.
C-lapset olivat ensimmaisia kasvatteja jotka syntyivat Kanadassa ja kaikki meni todella hyvin ottaen huomioon etta rotu on harvinaisempi taalla ja kysynta ei kuuleman mukaan aina kovin suurta. Koirakulttuuri myoskin on erilainen siina mielessa etta pentuja kaupataan elainkaupoissa ja puppymill-kasvattajia loytyy runsaasti eika ihmiset valttamatta ole yhta valistuneita koiraa hankkiessaan kuin pohjoismaissa. Monet tarkoituksenomaisesti kasvattavat sekarotuisia ja pitavat naita mixeja sitten aivan kuin omina rotuinaan.

Takaisin C-pentuihin... Koko pentue oli luonteiltaan upeita, N:n tahan astisista paras pentue niin luonteiltaan kuin ulkomuodoltaan!! Kaikille loytyi todella hyvat kodit, suurin osa oli rodun omistajia ollut ennestaan ja moni pentu paasi aktiivisiin ja harrastaviin koteihin myoskin. Ei voisi kasvattaja olla paljon tyytyvaisempi!

Ei kommentteja: