tiistai 4. syyskuuta 2012

Työväen päivä

Labour day täällä pohjois-amerikassa on niinkuin kesän loppu ja koulujen sekä työn alku. Viimeinen ns.pitkä lomaviikonloppu, jolloin ihmiset vielä on viimeisen kerran mökeillään ennen syksyn ja talvikauden aloitusta.
Oli kaverin kanssa puhetta että tavattaisiin tänään ja tehtäis jotain yhdessä lasten kanssa. No aamusta soitin ja kysyin että tuutteko pancake aamupalalle meille, et kohta ois taikina valmis, ja niinhän he tulivat. Meillä oli 5 lasta ja aikuiset brunssilla meidän pihalla, syötiin pancakesejä siirapin kanssa, hunaja ja vesimeloonia, kahvia ja appelsiinimehua. Paistoin ehkä puolet valmiista taikinasta niin kaikki oli jo täynnä :) Aika kivaa kun ilmakin oli aivan mahtava! Siinä istuttiin ja jutusteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä lasten leikkiessä. Tosi ihanan rento meininki! Syyskuun ensimmäiset päivät on täällä vielä niin kesäisiä, lämpö nousi iltapäivällä vielä lähemmäs +30. Käytiin Kirsin kanssa uimassa tuossa meidän rannassa kun Paavo nukkui päikkäreitä.
Anoppi sitten kutsui meitä päivälliselle niin ei tarvinnut kokata illallakaan mitään, että todella rento päivä! Täytyypä ottaa uusiksi.

Ei kommentteja: