perjantai 5. joulukuuta 2008

Ei vieläkään

Meinaa hiukan mennä jo hermo kun vieläkään ei noita joulukortteja ja paketteja oo saanut lähtemään postiin. Eilen piti lähettää mutta unohdin kaiken sisältäneen kassin anoppilaan. Tänään menin kassia hakemaan, mutta valokuvia en saanut kehityksestä että ois voinut laittaa korttien mukaan. Huomenna on vähän pakko, koska kohta ei paketti enään kerkeä jouluksi täältä Suomeen. Tai voi keretä mut ei oo enään kovin varmaa.
Meillä ei täksi jouluksi hankita paljonkaan lahjoja. Ostin jo kummitytölle lahjan ja se pitäis juuri laittaa postiin. Miehen kanssa sovittiin just tänään että ei osteta mitään toisillemme, mutta tehdään itse jotain. Nyt tarvii sit aloittaa keksiminen että mitähän se olis!
Kirsille voisi jonkun pikkuisen lahjan hankkia, tai jos neuloisin itse vaikka kaulaliinan :) Pituutta ei tarvi olla ainakaan kovin paljoa!Täytyy nyt tsempata näiden suhteiden luomisessa täällä myöskin ennen joulua. Joulun jälkeen mulla alkaa työt ja sitten ei varmaan paljon kerkeäkkään kun haluaa olla Kirsin kanssa kaiken vapaa ajan. On kyllä haikeaa mennä töihin kun toinen on vasta reilut 6kk mutta jääpä mies kotiin niin on ainakin tuttu hoitamassa.

Ei kommentteja: