lauantai 6. joulukuuta 2008

Joulun odotus tunnelmia

Jouluun on enään vain muutama viikko! Paniikkia ei ole mutta toivon että suunnitelmani tälle joululle totetuu. Siispä... P-Amerikassahan varsinainen joulujuhla on 25. pvä kun taas Suomessa juhlitaan aattona, niin ajattelin että meidän pikku perhe voisi aloittaa ihan omat joulutraditiot ja juhlia joulua kotona jouluaattona Suomen tyyliin.
Koitan tehdä riisipuuron aamuksi ja jouluruokia joitakin esim. perunalaatikkoa ja porkkanalaatikkoa, rosollia, kinkkua, karjalanpiirakoita ja jälkkäriksi joulutorttuja ja pipareita. Joulukirkko saattaisi olla tuolla Cookstownissa olevassa luterilaisessa seurakunnassa, täytyypä katsoa miten heillä on joulun aikaan ovet auki.
Sain myös laitettua kaikki kortit sekä kummitytön lahjan postiin. Kortin mukana lähti kaikille jouluinen kuva Kirsistä jonka olin itse ottanut ja mielestäni aika hyvin siinä onnistunut vaikka itse sanonkin kröhöm... Vielä en tosin saanut tehtyä taulua äidilleni lähetettäväksi :( Täytyy koittaa tsempata tänään. Aikaa on vielä pikkasen.

Eilen skypetettiin äidin kanssa. Ääni kuullosti hiukan väsyneeltä ja haikealta. Hän viettää tämän joulun yksin töissä joten ehkäpä siitä syystä mieli hieman apea. Myöskään ei saanut webbikameraa näkymään että olis voinut katsella Kirsiä ja mua. Käskin viedä tietokoneen huoltoon, koska varmaan johtuu siitä että se on niin hidas. Toivottavasti ne saa siellä korjattua sen.

Ei kommentteja: