torstai 18. joulukuuta 2008

Ikea retki

Tänään käytiin Kirsin kanssa Ikeassa päiväretkellä. Sitä ennen matkalla Toronton suuntaan poikettiin anoppilassa jonne käytiin viemässä kuusi matkan varrelta. Ostin heille myös tulilatvan kun oli mielestäni niin hyvän hintaisia. Ikeasta mukaan tarttui jouluisen väriset punaiset tyynyt sohviin ja vähän muuta jouluista juttua. Ostin myös kaksi jakkaraa! Jipii nyt meillä on tuolit vieraillekkin jos tulee käymään, hehheh! Ei olla vielä keretty sisustukseen panostamaan kun paikat on muutenkin olleet enempi siinä remontin vaiheessa jossa kaikki vanhat jutut revitään auki ja hajotetaan. Sisustuksen aikakausi alkaa toivon mukaan ensi vuonna kun ollaan saatu uudet seinät ja lattia paikoilleen.

Illalla järkkäsin kämppää ja somistelin hiukan jouluisemmaksi ja siistimmäksi. Kirsi simahti 8 jälkeen ja saa nähdä miten tänä yönä menee kun mies lupasi herätä hyssyttämään uneen yöllä.
Edellisenä yönä heräsin ennen kl 4 ehkä 2-3 kertaa tassuttamaan tyttöä kun alkoi tohisemaan unissaan. Nukahti joka kerta! Vasta kl 4 syötin mikä oli ennätys. Koitetaan jos vaikka alkaisi nyt nukkumaan paremmin öitään kun ei tarjotakkaan tissiä joka äännähdykseen.

Ei kommentteja: