maanantai 15. joulukuuta 2008

Märkä maanantai

Lumet alkoi sulamaan ja ulkona oli tosi märkää. Oltiinkin sisällä enimmäkseen tänään, käytiin vain kaupassa Kirsin kanssa. Koirat sai ulkoilla pihassa, olin tänään huono koiranomistaja kun en vienyt kunnon lenkille.

Kirsi sai kivoja leluja tänään lahjoituksena. Sellaisen leikkiympyrän jossa keskellä on istuin missä seistä-pomppia-istua ja leikki juttuja sitten ympärillä mihin suuntaan vaan kääntyykin. Samoin toisen samantapaisen pienen kehän jossa on pyörät alla et pääsee kävelyä harjottelemaan.

Piti kommentoida miten edellisyö meni... en enään muista meni niin horroksessa! Heräsin muutamaan kertaan syöttämään mutta nukkumaankin menin vasta kl 23. Sit kl 6 olin jo niin hereillä että aloitin aamun. Mies ois halunnut nukkua pitempään mut tavallaan vahingossa pakotin senkin hereille kun annoin Kirsin sille hoidettavaksi siksi aikaa kun laittaisin tulen takkaan. Unohdin tietty kysyä että sopiiko hoitajana olo vaikka eihän multakaan sitä kukaan kysy öisin, ja siitä sitten aamu keskusteltiin kun hiukka loukkaannuin. Noo... se siitä.

Ekat joulukortit tuli Suomesta jo viime viikolla, tällä viikolla ensimmäiset täältä miehen suvulta. Äidiltäni tuli myös paketti! Ihanaa Fazerin suklaata ja sain piilarinikin siinä samalla. Kirsille oli joulupaketteja kaksi. Voi miten pientä tyttöä hemmotellaan! Täytyypä ottaa kuvia ja laittaa tänne.

Ei kommentteja: