sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Jouluinen Sunnuntai

Käytiin tänään katsastamassa kirkko jossa ei oltu koskaan ennen käyty, presbyteeri sellainen. Oli ihan mukava paikka, näytti vanhalta linnalta tuo kirkkorakennus ja sisältä oli kauniisti koristeltu jouluiseksi kymmenillä tulilatvoilla ja jouluvaloilla. Kirsi istua nökötti turvakaukalossa suurimman osan ajasta ihan tyytyväisenä, tykkäsi kuunnella lauluja ja loppua kohden halusi katsella ympärille sylistä käsin. Sieltä tuli sellaista mukavaa jouluista tunnelmaa omaan mieleen. Ehkä mennään sinne toistekin.

Illalla menimme anoppilaan syömään päivällistä ja vietettiin siellä iltaa keskustellen ja Kirsin touhuja ihmetellen.

Yöt on menneet hiukan vaihdellen. Oon yrittänyt antaa joka ilta kunnon annoksen velliä että nukkuisi hyvin. Oon syöttänyt n. 2 kertaa yössä eli vähän paremmin on mennyt. Viime yönä alkoi tohisemaan unissaan muutamaan kertaan sen jälkeen kun olin kl2 syöttänyt. Tassutin vain ja tyttö jatkoi uniaan . Kl 5 sitten syötin uusiksi kun ajattelin että voisi jaksaa nukkua hiukan aamulla pitempään miten sitten kävikin. kl7 heräsi mutta touhuili vielä tunnin verran omiaan kunnes sitten alkoi varmaan jo nälkä uudestaan ja syötin kl 8.

Päärynäsosetta sai tänään ensimmäistä kertaa ja tykkäsi kovasti! Puoli purkkia meni humauksessa. Nyt jäi kyllä illalla velli antamatta normaaliin velliaikaan kun oltiin anoppilassa. Saa nähdä herääkö nyt aikasemmin kun jäi vellit ottamatta.

Ei kommentteja: