keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Hyvää Joulua!

Meillä vietettiin suomalaisittain joulua nyt aattona. Miehen kaveri oli illalla meillä syömässä jouluruokia ja viettämässä iltaa. Vaimonsa oli valitettavasti niin väsy töiden jälkeen ettei jaksanut tulla, odottavana täytyykin ottaa rauhallisesti ja lepäillä kun siltä tuntuu.

Porkkanalaatikko oli ihan onnistunutta, perunalaatikko sen sijaan ei vaikka kyllä sitä vielä söi. Kinkku oli sellainen puolivalmis että en tehnyt itse. Joulutorttutaikina oli hiukan kuivahko, mut kyllä noita söi ihan, piparitaikinasta tuli aika vaaleita pehmeitä ja aikas kohonneita pipareita. Ihan hyviä mut mun makuun ois saanut olla mausteisempia ja tummempia. Täytyy ens jouluks ottaa joku toinen resepti. Pullat paistui pohjasta hiukan tummiksi tuossa meidän uunissa joka välillä kenkkuilee, mutta olivat ihan hyviä.

Kirsi kovasti tykkäsi lahjapaperista kun oli ihanan kiiltäviä ja rapisevia. Sai mummilta lahjaksi ihanan vaatesetin Ruotsista ja äidin kummilta ja tädiltä kivan kirjan, euroja, ja isomummolta sukat :) Me ei itse hommattu tänä jouluna lahjoja kenellekkään, ei edes Kirsille.

Edellis yönä Kirsi heräsi itkeskelemään kl 01 tunti siitä kun mentiin nukkumaan, tassutin mut ei auttanut kun olis halunnut syliin pinniksestä. Menin itse takaisin sänkyyn muutaman rauhoitus-yrityksen jälkeen ja annoin itkeä. Ei itseasiassa kauaakaan siellä sitten itkenyt, vaan jotain 10min ja sitten hiljeni kuin taikaisusta ja jatkoi uniaan kl 06 asti! Jes!!!

Nyt täytyy kiirehtiä itse petiin että saa tarpeeksi levättyä huomista varten, mennään anoppilaan jatkamaan joulun juhlistamista ja seuraavana päivänä on sukukokoontuminen! Öitä!

2 kommenttia:

jet kirjoitti...

Mutta eikö itsetehty joulu ole kuitenkin vaivan väärtti. Luulenpa että olet vain vähän kriittinen omille tekeleillesi. Niin ja ensi jouluna olet jo yhtä kertaa viisaampi...

Ablomma kirjoitti...

Joo, ainakin olen viisaampi :)
Oli se ihan kiva itse tehtyä olla ja kyllä niitä ihan söi eikä kukaan kuollut jälkeenpäinkään!