tiistai 9. joulukuuta 2008

Reissussa loskasäässä

Käytiin Kirsin kanssa tänään Newmarketissa. Mulla oli sellanen 24h EKG kun raskauden aikana tuli sellainen pidempi takykardia kohtaus jonka vuoksi jouduin sairaalaan. Seuraava raskaus voisi uusia tuon ja ei tiedä vaikka pahemminkin kävisi, nyt selvittiin vain säikähdyksellä ja lääkitsemällä siihen asti että vauva halusi maailmaan ihan itse. Koska tuo uusintariski on olemassa niin mulle suositeltiin pienen opraation tekemistä jolla tuosta todennäköisesti päästäisiin lopullisesti eroon.

Kaapeleihin kytkettynä menin sitten Kirsin kanssa vielä shoppailemaan. Isosta kauppakeskuksesta ei loppujen lopuksi mitään löytynyt kun kaikki oli niin kallista. Suuntasimme anoppilaan pikku visiitille kun oli matkan varrella ja sitten siitä Outlet-paikkaan josta löytyikin kivoja lastenvaatteita halvalla ja itselle ostin uuden puseron. Nyt on hyvä syy ostaa itselle vaatteita kun mun vanhat vaatteet lähti suurelta osin kiertoon kun en enään mahtunut niihin.
On tullut tuota rintavarustusta niin paljon vauvan tulon jälkeen että paidat ei vaan yksinkertaisesti ole tarpeeksi isoja eikä istu hyvin.

Kirsi nukkuin reissussa ihan kivasti päiväunia, mutta oli kotona edelleen kitisevä ja väsynyt. Niinpä simahti sitten kuuden aikoihin ja on nukkunut siitä asti. Piti tulla vieraita tänä iltana mutta peruuttivat että nyt on edessä koti-ilta.

Kivaa, sain kommenttia tuohon edelliseen kirjoitukseen : ) Ulkona nukuttamisesta, mulle sanoi täällä asuva suomalainen että koska ilmasto on hiukan eri kuin suomessa niin voi saada herkemmin tauteja. Tunsi suomalaisia jotka nukutti lapsiaan ulkona siihen asti että tuli jotain keuhkosairautta ja niiden lääkäri käski lopettaa ulkona nukuttamisen...? On kuulemma ilmasto kosteampi kuin Suomessa että siksi. No voihan se ollakkin että näin on...
Olen antanut Kirsin nukkua ulkona kuitenkin sen mitä on nukkunut koirien ulkoilutuksen päätteeksi. On saattanut vetäistä tunninkin unet, mutta se ei ole ollut sen pidempää kuin mitä nukkuu sisälläkin.

Ei kommentteja: