torstai 11. joulukuuta 2008

Ihana yö

Että mua pisti ärsyttäen tää viimeisin yö. Kirsi heräsi 11 aikaan illalla syömään rintaa, seuraavan kerran 02 ja 04 ja siitä eteenpäin oli sellaista ihme kitinää aina 06 asti jonka aikana kävin tassuttamassa ja otin viereen nukkumaan ja laitoin takaisin. Lopulta jäi pinnikseen nukkumaan.
Kuudelta olin jo niin hereillä että nousin ylös ja kävin viemässä koirat ulos ja samalla puuta pesään. Luuttusin lattiat ja tyhjensin kissanhiekkalaatikon epämääräisistä kokkareista. Armas mieheni oli laittanut laatikon vain sellaiseen nurkkaan johon ei erkkikään yltänyt sitä putsaamaan, joten mun oli pakko siirtää tikkaat ym. roinaa toiseen paikkaan että sain laatikolle uuden nurkkauksen pesuhuoneessa. Sitten kurkottelin pesukoneen yli pesualtaan taakse saadakseni laatikon käsiini. Eipä ihme että niitä kissanpaskoja ei ollut kukaan sieltä varmaan kuukauteen siivonnut sillä seurauksin, että kattirontti oli pissinyt muutaman kerran vessan lattialle aina jonkun rätin päälle.

Nyt vakavasti harkitsen että pitäiskö Kirsille antaa korviketta ennen yötä. Pikkasen se syö puuroa iltasin, mut ei sitäkään saa mahottomasti kerralla menemään. Kauhulla odotan sitä aikaa kun menen töihin ja sit pitäis tätä showta jatkaa öisin...

Ei kommentteja: