perjantai 5. joulukuuta 2008

Ihanaa odotusta

Sain juuri tietää eilen että ystävämme odottavat esikoista! Tuli heti omat tunnelmat mieleen viime vuodelta kun olin samaan aikaan raskaana ja odotin omaa pikku-tyttöämme. Ihanaa... uusi elämä ja uusi alku! Toivottavasti kaikki menee heillä hyvin, tiedän että ovat kovasti vauvaa toivoneet jo heti avioitumisesta lähtien josta on jo 1v.
Menimme käymään heillä kylässä eilen illalla ja vein odotuskirjoja luettavaksi. D. ei ollut vielä edes katsonut milloin on laskettu aika joten kävimme netissä laskurilta katsomassa. 29.Heinäkuuta 2009 olisi heidän laskettu aika!Mies muisteli puolestaan kuinka kiukkuinen olin alkuraskaudesta, tulkitsin kaiken mitä hän sanoi negatiivisesti ja olin vihainen kuin ampiainen! Onneksi sitä ei kestänyt kovin kauaa, muutama kuukausi vain :) Kai se kannatti kestää kun tuloksena oli tämä ihana tytön tyllerö joka täytti jo 5kk!
Joulukuukin jo kerkesi alkamaan niin olisi kai aika laittaa joulukortit postiin ja paketit jotka on lähetettävä ajoissa. Mummeille aion tehdä Kirsin jalan ja kädenjäljet tauluiksi kuvalla varustettuna. Että voikin harmittaa kun unohdin sen tehdä kun neiti oli ihan pikkuruinen...

1 kommentti:

jet kirjoitti...

Älä murehdi pienistä käden/jalan jäljistä. Nyt on ihan passeli aika ja on ne vieläkin pienet!